Frohmut Knie - stemdocente

Zin in Zingen

klooster Huissen
Zin in Zingen 2020

Zin in Zingen

Zomerweek 13 - 17 juli 2020

Ervaar de vreugde van het samen zingen met meerstemmige liederen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit. Een week samen zingen en improviseren, ontspannen en met plezier. We zingen wereldmuziek en klassiek. Het is mogelijk om één of twee stukken van tevoren thuis te bekijken. Er is veel ruimte voor individuele aandacht en een goed stemgebruik. 
We sluiten af met een klein concert in de prachtige kloosterkapel. 


Deze week is geschikt voor mensen met enige zang-/koorervaring en gevorderden.  Mensen zonder ervaring zijn welkom en komen tot hun recht in de weekenden 10 - 12 april en/of 4 - 6 december 2020.

________________________________________

Zin in Zingen

Weekend 10 -12 april 2020

Weekend 4 - 6 december 2020

Ervaar de vreugde van het samen zingen. Voel de vibratie van jouw stem in je lichaam, geef er klank aan en zing voluit. Een weekend samen zingen, klanken maken, ontspannen en met plezier. Goede ademhaling en stemgebruik zijn ook aandachtspunten. We zingen van wereldmuziek tot klassiek, één- en meerstemmig. Er is veel ruimte voor individuele aandacht, zodat iedere stem tot ontplooiing kan komen. 
 


Deze week is geschikt voor mensen zonder en met enige zang-/koorervaring. Mensen met veel ervaring kunnen kijken of de zomerweek iets voor hen is: 13 - 17 juli 2020.

Aanmelden en meer informatie: https://www.kloosterhuissen.nl